De nieuwe zomer -lente trends van 2021!

Na anderhalf jaar voornamelijk binnen gezeten te hebben kunnen we langzamerhand weer naar buiten. Als de Corona cijfers blijven dalen kunnen we deze zomer hopelijk de eerste festivals bezoeken. In dit artikel zullen de 7 leukste lente-zomer trends van 2021 aanbod komen. De grote schouders en pofmouwen zullen we deze zomer ook weer veel gaan zien.

De eerste trends is:  de kleur fel roze
Dit zal de kleur van lente-zomer van 2021 gaan worden Kleed je van top tot teen in de roze kleur. Vooral voor in de zomer zullen de meeste etalages er vol mee hangen. Daarnaast zullen we ook veel roze op roze gaan zien. Denk dan bijvoorbeeld aan een knalroze rok met een pastel roze top of  fel roze geisha jurken.

De tweede trends is: Office wear
Door de corona crisis zijn we gewend aan lekker zittende kleren. De meeste mensen hebben voor anderhalf jaar in een huispak kunnen doorbrengen. Deze trends zet zich in deze lente en zomer voort. De office wear, is een pak met een fijne stof die net zo lekker zit als een huispak maar een chique uitvoering heeft. Deze combi is elegant en erg comfortabel. Daarnaast zullen we deze zomer veel oversized kleren zien. Denk hierbij aan een blouse van pme-legend die net een maand te groot is. 

De derde trend is: vrolijke prints
De meeste ontwerpers spelen in op onze behoefte aan vrolijkheid. Alle vrolijke prints mogen weer uit de kast getrokken worden. Bonte prints die ons meteen aan de zomer doen denken. Met deze zomers prints kunnen we al bijna voorstellen hoe het is om straks weer op het strand te kunnen zitten.

Last but not least: Monochrome outfits
Naast alle vrolijke prints gaan we deze zomer ook veel outfits in neutrale kleuren zien. Op de catwalk kwamen er veel looks voorbij met tijdloze basics in het beige en wit. Deze trend is vooral fijn om te gebruiken als je wat kleiner van stuk bent. Door een kleur te dragen oog je een stuk langer.

 

 

Geef een antwoord